Linedans starter igen – jubiiii

Vi forsøger med udendørs dans de kommende onsdage – med opstart på onsdag d. 21/4 kl. 18.30 hos Rie på Hobro Landevej 68, 8830 Tjele. Så vidt vi kan se, må vi være 50 til udendørs forenings baserede aktiviteter, så vi tror vi kan overholde reglerne. Hvis der åbnes for dans indendørs i løbet af de nærmeste uger, rykker vi i forsamlingshuset igen, hvis der er ledigt.

Dansen foregår udenfor på en stor træterrasse uden overdækning. Forholdene er selvfølgelig ikke så fine som i forsamlingshuset, men vi tror vi kan få det til at fungere ved fælles hjælp. Vi danser kendte danse, så hyggen kommer i højsædet. Husk en jakke eller lignende, så I kan holde varmen.

I må gerne medbringe kaffe og egen havestol. Vi har ikke mulighed for at servere kaffe eller skaffe siddepladser til alle, men der er rigeligt plads i haven til stole.

Der er adgang til toilet og der er mulighed for parkering flere steder, men lav gerne samkørsel, så vi ikke får trafikprop. Grusvejen må ikke spærres, så I må finde plads enten på gårdspladsen eller ved udhusene.

Hvis bestyrelsen vurderer, at vi må aflyse p.g.a. vejret, vil det bliver annonceret på hjemmesiden og på Facebook, så hold øje med opslag her, hvis I ikke vil køre forgæves.

I sidste sæson havde de fleste betalt inden dansen blev aflyst sidst i oktober, og vi beder om, at de som deltog i efteråret – og ikke har betalt – henvender sig til Lars vedr. betaling. Vi har besluttet, at dans i foråret 2021 er gratis, men at medlemsgebyr til foreningen på 50,- kr. skal betales, hvis man ønsker at være med. Det er selvfølgeligt muligt at deltage som gæstedanser mod betaling af 30,- kr. pr. danseaften.

Vi ses på onsdag.
Bestyrelsen